neljapäev, 26. november 2009

Toorjuustukook kondenspiimaga


PÕHI:
150g kondenspiima maitselisi küpsiseid
100g võid

TÄIDIS:
500g toorjuustu
3 muna
1 purk magusat kondenspiima

Purusta küpsised, lisa sulatatud või, sega segi ja pane koogivormi põhja (kasutasin 22cm läbimõõduga koogivormi)

Vahusta toasoe toorjuust, lisa ükshaaval (toasoojad) munad, sega segi ja lisa kõige lõpus kondenspiim. Vala juustukoogi sisu koogipõhjale.

Küpseta 160-kraadises ahjus 70 minutit. Juustukook armastab küpseda tavapärasest niiskemas keskkonnas, mistõttu aseta küpsetamise ajaks ahju ka veega täidetud anum. Lase koogil esmalt ahjus jahtuda, ning pärast toatemperatuurini tahenemist hoia kooki külmkapis. Maitseb kõige parem järgmisel hommikul külmkapist võetuna.

Kaunista pealt marjadega.

Allikas: Toidutare.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar