TAINAS:
1 pakk Vilma Erika tordipulbrit
150g võid
TÄIDIS:
400 g rasvata kohupiima pastat
2 muna
0,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 dl külmutatud kirsse või 460 grammine purk kirsikompotti
VALMISTAMINE:
Näpi või ja tordipulber purutaoliseks massiks.
Sega omavahel kohupiim, munad, suhkur ja vanillsuhkur.
Nõruta kompotikirsid või sulata ja nõruta külmutatud kirsid. Sega kirsid kohupiimakreemi hulka.
Puista 2/3 tainapurust küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva Ø 24 cm koogivormi põhja. Vala peale kohupiimasegu. Puista peale ülejäänud puru.
Küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit.
Enne serveerimist lase koogil täielikult jahtuda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar