laupäev, 5. märts 2011

Beseekook pavlova


Katsetasin täna jälle pavlova tegemist. Olen seda üritanud teha mitu korda ja alati on lõppenud asi katastroofiga. Nüüd peale mitmeid üritamisi, olen leidnud retsepti, millega see on hea saanud. Kasutasin siis sama retsepti besee ja täidise tegemisel, mis maasika-beseerullil.

Beseepõhi:

4 munavalget
175 g suhkrut
1 tl maisitärklist
1 tl sidrunimahla
1 tl vanilli ekstrakti
2 spl tuhksuhkrut

Täidis:
400 g maasikaid
200 ml vahukoort
50 ml suhkrut

Vahusta munavalgeid kuni saad paksu ja kõva vahu. Lisa pool suhkrust ning mikserda veel paar minutit. Sega tärklis ja ülejäänud suhkur ning lisa need koos sidrunimahla ja vanilli ekstraktiga munavalgevahule ning jätka mikserdamist kuni saad habemeajamisvahu sarnase kõva vahu.
Kuumuta ahi 170ºC. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga ja joonista paberile 23 cm rõngas.
Kalla munavalgevaht küpsetuspaberile joonistatud rõnga keskele ning silu pealt ning külgedelt ühtlaseks.
Pane ahju ning KOHE alanda ahju kuumust 140ºC. Küpseta 1 tund. Keera tuli kinni, jäta ahjuuks irvakile ning lase Pavloval ahjus jahtuda.
Kummuta Pavlova suurele siledapõhjalisele taldrikule (st keera pavlova ringi). Kata vahukoorega ning
maasikatega.

1 kommentaar:

  1. Video sabung ayam peru
    Info selengkapnya hubungi :
    BBM: BOLAVITA
    WeChat: BOLAVITA
    WA: +6281377055002
    Line : cs_bolavita
    Live Chat : www.bolavita,cc

    VastaKustuta